Over KTP Group

KTP Group is een uitzendorganisatie met een interregionaal karakter en grote focus op de regionale arbeidsmarkt. Omdat hier onze focus ligt kennen we heel goed de plaatselijke- en bedrijfscultuur waardoor we nog beter in staat zijn de behoefte van onze opdrachtgevers te interpreteren en te vertalen naar de juiste match. Wij begrijpen dat een goede match meer is dan alleen een cv versturen. We luisteren naar de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers en proberen deze door te vertalen naar onze uitzendkrachten. Het spreekt voor zich dat we continu investeren in onze uitzendkrachten door ze bij te scholen.

 

Uw nieuwe job wacht op u!

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet en solliciteer direct!

Klik hier

Geschiedenis

In 2007 zijn we gestart vanuit het centrum van Enschede. We komen allen uit de uitzendbranche en hebben daarin onze sporen verdiend. De ruime kennis en ervaring die we hebben opgedaan passen we dagelijks toe binnen ons bedrijf. Aanvankelijk richtten we ons uitsluitend op de bouw en techniek. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround bedrijf en richten we ons naast flexwerk ook op payrolling, werving en selectie, coaching en interim management. Snelheid en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel.

Werken voor KTP Group betekent werken zoals je zelf wilt. Voor één opdrachtgever of de sfeer te proeven bij diverse opdrachtgevers. Je kunt erop rekenen dat we volop aandacht hebben voor jouw persoonlijke wensen. Dat betekent dat je kunt kiezen voor een parttime of fulltime functie, voor een tijdelijke periode of vast dienstverband.